Deze site functioneert beter en ziet er radicaal anders en beter uit in een browser die web standaarden ondersteunt. Bij gebruik van een dergelijke browser is dit bericht niet zichtbaar. Deze site is evenwel toegankelijk voor iedere browser of Internet device. Mocht u geen dwingende reden hebben om uw huidige browser te blijven gebruiken, bijv. een geldende bedrijfsstandaard, dan wordt u uitgenodigd een moderne browser te installeren door deze link te volgen.

Men and Words : Books
« Conscious Evolution | Boek Overzicht | The Adventures of Anybody »

:: dinsdag, 16 april, 2002

Just for Fun

Linus Torvalds, een Zweedse Fin, het meest gekend voor zijn creatie Linux, het Open-Source Operating System, krijgt in dit boek zijn kant van het verhaal te vertellen.

Naast inzicht in hoe die 'toevallige' technologische revolutie tot stand kwam (en dat is zeker interessant) is het nog veel leuker om te zien hoe Linus zich ontwikkelt van een schuwe super-nerd tot een lover, jonge vader, leider en boegbeeld.

Het meest in het oogspringend is wel dat er hier iemand aan het woord is die ontegenzeglijk enorm veel plezier heeft in dat wat hij doet. Passie is het woord dat dit het beste beschrijft.

En passant, wordt de wereld ook nog verblijdt met de Wet van Linus. Zelf lezen en toepassen. Ook voor niet-techneuten een zeer interessant boek!

door | Bryan :: [reakties (0)] :: [link]

Powered by Movable Type & hosted by Cornerhost