Deze site functioneert beter en ziet er radicaal anders en beter uit in een browser die web standaarden ondersteunt. Bij gebruik van een dergelijke browser is dit bericht niet zichtbaar. Deze site is evenwel toegankelijk voor iedere browser of Internet device. Mocht u geen dwingende reden hebben om uw huidige browser te blijven gebruiken, bijv. een geldende bedrijfsstandaard, dan wordt u uitgenodigd een moderne browser te installeren door deze link te volgen.

Men and Words : Books
« Waarom mannen niet luisteren - en vrouwen niet kunnen kaartlezen. | Boek Overzicht | Geweldloze Communicatie »

:: donderdag, 4 december, 2003

Tantra

Heb al een tijdje twee boeken van Margo Anand liggen: "Tantra, intimiteit en extase" en "De magie van Tantra". Het eerste boek is een uitgebreide inleiding in de Tantra en had ik een hele tijd terug ooit al eens gelezen.

Het tweede boek is een vervolg op het eerste boek, waarbij je het allemaal naar een nog hoger niveau trekt. Nu heb ik net het tweede boek uit. Nu is dat op zich genoeg reden om een boek te bespreken. Maar in het geval van deze twee boeken is dat niet voldoende.

De reden is dat dit bij uitstek twee doe-boeken zijn. Nu is Tantra bedrijven in je eentje heel goed mogelijk maar het feit wil dat ik nu tegen iemand ben aangelopen met wie ik die verkenningstocht kan starten. And boy, am I happy.

Maar er is nog een goede reden om deze boeken te bespreken. Margo Anand heeft het allemaal zo uitnodigend en begrijpelijk beschreven dat ik in feite niet kan wachten om aan de slag te gaan. En volgens mij ben je dan een goed schrijver.

Ik ben al vanaf mijn vroegste jeugd zeer geinteresseerd geweest in alles dat met seks en seksualiteit te maken heeft. En zoiets als Tantra ontdekken is voor mij als een soort thuiskomen. En als ik al verplichte lectuur zou willen voorschrijven dan zijn het wel de boeken van Margo Anand over dit onderwerp.

En dan nog een kleine bonus. Van het eerste boek is een pocketformaat-versie beschikbaar met alleen de oefeningen. Don't leave home without it.

Wordt zeker vervolgd.

door | Bryan :: [reakties (0)] :: [link]

Powered by Movable Type & hosted by Cornerhost