Deze site functioneert beter en ziet er radicaal anders en beter uit in een browser die web standaarden ondersteunt. Bij gebruik van een dergelijke browser is dit bericht niet zichtbaar. Deze site is evenwel toegankelijk voor iedere browser of Internet device. Mocht u geen dwingende reden hebben om uw huidige browser te blijven gebruiken, bijv. een geldende bedrijfsstandaard, dan wordt u uitgenodigd een moderne browser te installeren door deze link te volgen.

Men and Words : CDs
« Recloose: Cardiology | CD Overzicht | Green Lizard: Newborn »

:: dinsdag, 10 september, 2002

Zuco 103: Tales of high fever

Uiterst toegankelijk en vrolijk Brasilelectro type muziekje, een combinatie van Braziliaanse klassieke samba, jazz, jungle, break-beats en elektro.

Bestaan sinds 1998, vanaf 1999 onder huidige naam opererend. Het is orgineel een driekoppige band, de zangeres is braziliaans - woont echter sinds 1989 in Nederland, en heeft hier (of studeert nog?) aan het conservatorium gestudeerd. De toetsenist is duits en de drummer, Kruger, is nederlands, jawel.

In 2001 hebben ze een rondje nederland gedaan, met onder andere Noorderslag, het bevrijdingsfestival op 5 mei, DrumRhythm en het huwelijksfeest van WA en Maxima in de ArenA (of was dat in 2002?)

Dit is hun derde cd in drie jaar, ik ga snel op zoek naar de eerste twee cdees. U hoort nog van me.

door | Mart :: [reakties (0)] :: [link]

Powered by Movable Type & hosted by Cornerhost