Deze site functioneert beter en ziet er radicaal anders en beter uit in een browser die web standaarden ondersteunt. Bij gebruik van een dergelijke browser is dit bericht niet zichtbaar. Deze site is evenwel toegankelijk voor iedere browser of Internet device. Mocht u geen dwingende reden hebben om uw huidige browser te blijven gebruiken, bijv. een geldende bedrijfsstandaard, dan wordt u uitgenodigd een moderne browser te installeren door deze link te volgen.

Men and Words : CDs
« Green Lizard: Newborn | CD Overzicht | De 19 van mart »

:: zondag, 10 november, 2002

Gotan Project: La revancha del tango

Gotan Project, gezien op DrumRhythm 2002, het begon me live binnen het half uur te vervelen, maar op cd zijn ze beter te genieten.

Het is een combinatie van de klassieke tango, met bandoneon, piano, viool, gitaar en zang, met moderne beats.

Live is het een geweldige show, muzikanten en beats worden zeer geraffineerd met elkaar gecombineerd, de opbouw van de set is perfect. Voornamelijk het visuele aspect is mij bijgebleven, waar in de eerste helft van de set vanachter een halfdoorschijnend videoscherm wordt gespeeld met schaarse verlichting. Als het scherm neergaat blijkt daar een man of tien achter te staan, allen strak in het pak. Toch gaat die tango na een nummertje of wat vervelen...

De cd is beter te verteren, een stuk rustiger dan live, je zou het welhaast lounge kunnen noemen.

door | Mart :: [reakties (0)] :: [link]

Powered by Movable Type & hosted by Cornerhost