Deze site functioneert beter en ziet er radicaal anders en beter uit in een browser die web standaarden ondersteunt. Bij gebruik van een dergelijke browser is dit bericht niet zichtbaar. Deze site is evenwel toegankelijk voor iedere browser of Internet device. Mocht u geen dwingende reden hebben om uw huidige browser te blijven gebruiken, bijv. een geldende bedrijfsstandaard, dan wordt u uitgenodigd een moderne browser te installeren door deze link te volgen.

Men and Words : Films
« Every stewardess goes to heaven | Film Overzicht | Bowling for Columbine »

:: woensdag, 9 oktober, 2002

Full Frontal

Kent U alle sterren? Julia Roberts en David Duchovny uiteraard, verder Catherine Keeler (Maxine in Being John Malkovich), Blair Underwood (LA Law), David Hyde Pierce (broertje van Frazier), Mary McCormack (vrouw van Howard Stern in Private Parts). Als je niet in deze film zat was je geen serieuze acteur. Ik las een review waarin de cast de "afterparty van Ocean's Eleven" werd genoemd - leuke vondst. Steven Soderbergh regisseerde beide films trouwens en daarvoor ook nog Sex, Lies and Videotape.
Het verhaal? Allerlei losse eindjes naast elkaar van mensen die elkaar allemaal viavia kennen, met onder andere een erotische massage met fatale afloop, een toneelstuk over Hitler met een opstandige hoofdrolspeler, een over-autoritaire HR-functionaris en de ultieme blind-date die niet doorging. Het lijkt vermoeiender dan het is. Er wordt erg goed geacteerd en ik heb een paar keer hard moeten lachen, dat is toch al heel wat voor een avondje film. Dus niet ontevreden en bovendien goed te merken dat er uit America af en toe wat minder hapklare brokken vermaak komen, al doen ze wel erg hun best om daar de nadruk op te leggen.

door | Rob :: [reakties (0)] :: [link]

Powered by Movable Type & hosted by Cornerhost