Deze site functioneert beter en ziet er radicaal anders en beter uit in een browser die web standaarden ondersteunt. Bij gebruik van een dergelijke browser is dit bericht niet zichtbaar. Deze site is evenwel toegankelijk voor iedere browser of Internet device. Mocht u geen dwingende reden hebben om uw huidige browser te blijven gebruiken, bijv. een geldende bedrijfsstandaard, dan wordt u uitgenodigd een moderne browser te installeren door deze link te volgen.

Men and Words : Films
« Bowling for Columbine | Film Overzicht | The man without a past »

:: woensdag, 26 februari, 2003

Jackass - the movie

Het team van Jackass gaat in de film wat verder dan op TV. Uiteraard kun je in de bios wat meer schokkends vertonen dan op TV (al blijven ze toch vrij preuts, het moet ook in de VS door de beugel) en de heren hebben met name meer budget ter beschikking gekregen. Een paar grappen kende ik al uit de serie maar voor de rest alles nieuw. Het gaat 1 keer trouwens bijna goed mis maar Johnny komt er gelukkig goed vanaf.
De vraag blijft of dit jongelui aanzet tot gevaarlijke stunts. Zelf denk ik dat mensen die dit gaan doen of nadoen sowieso een "destructie-gen" hebben wat de meeste mensen missen en dat ze zonder Jackass ook wel maffe stunts waren gaan doen. En voor een boel mensen zonder dat gen is het juist prettig te zien hoe goed een toque je kruis beschermt zonder dit zelf te hoeven testen. Dus uiteindelijk scheelt het ook wel blessures denk ik.
Verder niet te veel over nadenken. Ik heb om de serie altijd hard moeten lachen en heb in de bioscoop echt zitten gillen van de pret. Niet weglopen trouwens voor de aftiteling helemaal voorbij is want er zit een leuk toetje achter.

door | Rob :: [reakties (0)] :: [link]

Powered by Movable Type & hosted by Cornerhost