Deze site functioneert beter en ziet er radicaal anders en beter uit in een browser die web standaarden ondersteunt. Bij gebruik van een dergelijke browser is dit bericht niet zichtbaar. Deze site is evenwel toegankelijk voor iedere browser of Internet device. Mocht u geen dwingende reden hebben om uw huidige browser te blijven gebruiken, bijv. een geldende bedrijfsstandaard, dan wordt u uitgenodigd een moderne browser te installeren door deze link te volgen.

Men and Words : Films
« Elephant | Film Overzicht | Lost in Translation »

:: zaterdag, 31 januari, 2004

Hero

De regisseur van "Raise The Red Lantarn" haalde de creme-de-la-creme van het Chinese acteursgilde van stal (o.a. Jet Li, Maggie Cheung) om het verhaal te vertellen van koning Qin, de man die China een eenheid maakte, en de moordenaar die het op hem gemunt heeft. Het blijft lang onduidelijk wat het werkelijke motief van de moordenaar is - het verhaal blijkt een stuk minder simpel dan het aanvankelijk lijkt. Hoofdpersonen Naamloos, Gebroken Zwaard en Vliegende Sneeuw zetten het in ieder geval regelmatig op een prachtig gestyleerd knokken, met fantastisch "rope"-werk en verbluffende achtergronden (met name de bladerscene en de pijlenscene zijn erg goed). Verder is er nog een enorm blik figuranten uit de kast getrokken en klaar is uw Chinees spektakel!
Voor hen die dit genre kennen leuk vinden: niet missen! Voor hen die het genre nog niet kennen: probeer deze eens. Voor hen die het niks vinden: Blijf vooral lekker thuis!

door | Rob :: [reakties (0)] :: [link]

Powered by Movable Type & hosted by Cornerhost