Deze site functioneert beter en ziet er radicaal anders en beter uit in een browser die web standaarden ondersteunt. Bij gebruik van een dergelijke browser is dit bericht niet zichtbaar. Deze site is evenwel toegankelijk voor iedere browser of Internet device. Mocht u geen dwingende reden hebben om uw huidige browser te blijven gebruiken, bijv. een geldende bedrijfsstandaard, dan wordt u uitgenodigd een moderne browser te installeren door deze link te volgen.

Men and Words : Films
« Lost in Translation | Film Overzicht | Flirt »

:: zondag, 12 december, 2004

The Incredibles

Sorry van de lange periode van stilte. Ik ga nu weer met regelmaat naar de film, dus hierbij beloof ik beterschap. Afgelopen vijdag naar de Incredibles geweest, de laatste van Pixar, bekend van Toy Story, Monster's Inc, Finding Nemo. Het hoort wel bij Disney maar is niet zo zoetsappig. En meestal erg grappig. Zo ook deze laatste. Alles klopt aan deze film. Leuk gegeven, prima scenario, veel humor, veel actie, uitstekende stemmen (met name Samuel Jackson als Frozone) en zelfs de muziek is top.
De Incredibles leven undercover als gewoon gezin, compleet met duf kantoorbaantje en huisje boompje kinderen. Hun superkrachten mogen ze niet meer aanwenden als gevolg van een aantal liability suits van "slachtoffers" van hun eerdere heldendaden. Mr. Incredible kan het toch niet laten om heldendaden te verrichten en neemt de oude stiel weer op waarna al snel de hele familie volgt om de wereld te behoeden voor de gote schurk.
De pixar-animatie wordt nog steeds met de film beter. In gewone film worden de mogelijkheden steeds groter door computers maar in animatie is helemaal de sky the limit, en dat nutten de makers van deze film erg goed uit.
Ik had Judith meegenomen en die was ook helemaal enthousiast, terwijl ze van tevoren haar bedenkingen had (dat vertelde ze me trouwens ook pas na de film). Kun je nagaan.

door | Rob :: [reakties (0)] :: [link]

Powered by Movable Type & hosted by Cornerhost