Deze site functioneert beter en ziet er radicaal anders en beter uit in een browser die web standaarden ondersteunt. Bij gebruik van een dergelijke browser is dit bericht niet zichtbaar. Deze site is evenwel toegankelijk voor iedere browser of Internet device. Mocht u geen dwingende reden hebben om uw huidige browser te blijven gebruiken, bijv. een geldende bedrijfsstandaard, dan wordt u uitgenodigd een moderne browser te installeren door deze link te volgen.

Men and Words : Links
Links - Relaties
Relaties
Dating

Nu weet ik wel dat niemand van jullie ooit een datingsite bezoekt op het internet, laat staan een porno site, dus je kunt nu terug-klikken. Toe maar, ik wacht wel even tot je inderdaad weggeklikt bent.

OK, voor de rest die hier nog wel is - oh hi, weet je zeker dat we elkaar nog niet eerder ontmoet hebben? - volgt nu een link naar een dating-site waar ik zelfs nog wel geld voor over zou hebben. Ik heb het over OneHello.nl. Wat maakt deze site nou anders dan al die anderen die ik ook niet heb bezocht? De sfeer. Het ademt een ontspannen, veilige, leuke, ongedwongen sfeer uit. En blijkbaar geldt dat voor vrouwen ook, want ik werd er in korte tijd door twee vriendinnen opgewezen dat ze veel plezier beleefden aan deze site.

Site opgezocht, profiel ingevuld - de vragen zijn op zich niet origineel, de antwoordmogelijkheden wel - en wat extra informatie toegevoegd. En dan kan het grote spel beginnen. En zo lang als je het als een spel benadert, kun je er veel plezier aan beleven. Het is overigens een spel waarin je je kunt leren bekwamen maar daar moet je me off-line (e-mail) maar eens over benaderen.

Je wordt eerst twee weken proeflid, wat je dan nog niets kost, om uit te vinden of het ook iets voor jou is. Voor de techno-buffs, ja die twee weken-limit is op meerdere manieren te omzeilen, maar waarom zou je je van een mooie service beroven door er niet voor te betalen?

Hoedanook, laat me maar even weten dat je inderdaad niet bent wezen kijken en hoe de service jou beviel.

ontdekt maandag, 19 augustus, 2002 door | Bryan :: [reakties (6)]
Powered by Movable Type & hosted by Cornerhost