Deze site functioneert beter en ziet er radicaal anders en beter uit in een browser die web standaarden ondersteunt. Bij gebruik van een dergelijke browser is dit bericht niet zichtbaar. Deze site is evenwel toegankelijk voor iedere browser of Internet device. Mocht u geen dwingende reden hebben om uw huidige browser te blijven gebruiken, bijv. een geldende bedrijfsstandaard, dan wordt u uitgenodigd een moderne browser te installeren door deze link te volgen.

Men and Words : Quick Notes
Quick Notes - Idee
Idee
Love High

Gentlemen, Ik weet van een van onze compadres dat hij momenteel zich helemaal aan het uitleven is in een romantische en lustvolle verhouding. En zoals we allemaal weten, is dit een prachtige fase in een relatie. De fascinatie die je voor elkaar voelt is onbeschrijfelijk. De sexuele hoogstandjes zijn talloos en de highs lijken eindeloos.

En op een gegeven moment verandert er iets. Of, erger nog, het gaat zo geleidelijk dat je er niet eens iets van merkt. De fascinatie is ineens te duiden, de hoogstandjes worden telbaar en stoppen vaak en de highs zijn niet meer zo high. Zou het niet mooi zijn als we dit zouden kunnen vangen zodat we het proces kunnen omkeren. Ik bedoel, wat als er i.p.v. een afvlakking een verdieping, verwijdsing, ver...ing plaats vindt, zodat je de fase kunt overslaan waaraan je je begint te ergeren aan dingen die je voorheen ook al niet belangrijk vond van elkaar.

Is dit mogelijk? Tuurlijk! Het is alleen nog nooit gebeurd vanuit de ondersteuning van de BrotherHood. Oftewel, laat die ideeŽn maar komen om deze fase verder uit te kunnen diepen. En voor degene die het aangaat: Het is aan jou of je dit in the open wil brengen en je dit project wel of niet ziet zitten? Let me know.

maandag, 26 november, 2001 door | Bryan :: [reakties (0)] :: [link]
Powered by Movable Type & hosted by Cornerhost