Deze site functioneert beter en ziet er radicaal anders en beter uit in een browser die web standaarden ondersteunt. Bij gebruik van een dergelijke browser is dit bericht niet zichtbaar. Deze site is evenwel toegankelijk voor iedere browser of Internet device. Mocht u geen dwingende reden hebben om uw huidige browser te blijven gebruiken, bijv. een geldende bedrijfsstandaard, dan wordt u uitgenodigd een moderne browser te installeren door deze link te volgen.

Men and Words : Quick Notes
Quick Notes - Sex
Sex
Sex Sense

Zit zelf heel weinig voor de televisie. Als ik al kijk dan is dat meestal geen toeval maar omdat ik iets heel graag wil zien. Niks geen snobisme maar gewoon het besef dat dit Leven eindig is en consumeren niet altijd een meerwaarde heeft.

Er zijn wel degelijk zeer interessante programma's. Een daarvan is Sex Sense, iedere dinsdagavond rond 22:00, op Discovery Channel. Werkelijk 'alles' dat ook maar iets met sex en sexualiteit te maken heeft komt dan voorbij. Allemaal bekeken vanuit een wetenschappelijk standpunt. Dus compleet met theorie, praktijk, deskundigen, onderzoekers, interviews, tekeningen, tekst en uitleg.

Er worden altijd twee items van ieder een half uur uitgezonden. Vermakelijk én leerzaam. Zeker voor hen die claimen alles al te weten.

De dinsdagavond is sowieso een Discovery Channel avond. Om 20:30 is er 'A Car is Born' over de restauratie van oldtimers en om 21:00 begint de 'Scrapheap Challenge'. Twee teams die uit niets dan afval en wrakken à la the A-Team de meest waanzinnige constructies bouwen. Voorbeelden? Wat dacht je van een bommenwerpende zeppelin, een race dragster en een mobiele uitvouwbare brug. Gentlemen keep your soldering torches glowing!

woensdag, 11 september, 2002 door | Bryan :: [reakties (0)] :: [link]
Powered by Movable Type & hosted by Cornerhost