Deze site functioneert beter en ziet er radicaal anders en beter uit in een browser die web standaarden ondersteunt. Bij gebruik van een dergelijke browser is dit bericht niet zichtbaar. Deze site is evenwel toegankelijk voor iedere browser of Internet device. Mocht u geen dwingende reden hebben om uw huidige browser te blijven gebruiken, bijv. een geldende bedrijfsstandaard, dan wordt u uitgenodigd een moderne browser te installeren door deze link te volgen.

Men and Words : Quick Notes
Quick Notes - Trigger
Trigger
Coupling

Een tijd terug schreef ik over een serie op Net 5. Well gentlemen, jullie krijgen een herkansing. Momenteel is deze serie, 'Coupling' genaamd, te zien op BRT 2 op donderdagavond rond 23:30. De aflevering waar ik het vorige keer over had heeft Inferno en is dus net geweest. Jammer als je het gemist hebt want het gloedvol betoog waarin uit werd gelegd waarom wij mannen zijn zoals we zijn is het waard om woordelijk van buiten geleerd te worden. Donderdag 23:30 BRT 2 Coupling.

zaterdag, 2 februari, 2002 door | Bryan :: [reakties (1)] :: [link]
Trigger
Verlangens

Ik werd een tijd terug attent gemaakt op een serie die op Net 5 heeft gelopen, iedere dinsdagavond. Volgens mij loopt die Britse serie niet meer maar het ging over een stel mannen en hun onderlinge vriendschappen. Ze kwamen niet over als de Einsteins van deze wereld maar hun situaties waren daarom (of misschien juist daardoor) niet minder herkenbaar. In één van die afleveringen legt een van de vrienden zijn mannelijke verlangens uit aan zijn vrienden, dit overigens naar aanleiding van zijn (niet-samenwonende) vriendin die een porno tape vindt in zijn appartement (bij een lief bedoelde verrassingsschoonmaakaktie). En ik quote uit die discussie:

When prehistoric men invented fire they did not think "Hey that's great, now we have something to cook our food with", hell no, they thought "wat a great invention! now we can look at naked bottoms in the dark"

Hoe waar lijkt deze opmerking of lachen we in dit geval niet om de herkenning?

maandag, 17 december, 2001 door | Bryan :: [reakties (0)] :: [link]
Powered by Movable Type & hosted by Cornerhost