Deze site functioneert beter en ziet er radicaal anders en beter uit in een browser die web standaarden ondersteunt. Bij gebruik van een dergelijke browser is dit bericht niet zichtbaar. Deze site is evenwel toegankelijk voor iedere browser of Internet device. Mocht u geen dwingende reden hebben om uw huidige browser te blijven gebruiken, bijv. een geldende bedrijfsstandaard, dan wordt u uitgenodigd een moderne browser te installeren door deze link te volgen.

Men and Words : Wij
Wij
Bryan Tevreden
Bryan

Geboren midden jarig zestig van de vorige eeuw, dus te jong om de Flower Power bewust mee te maken. Een heerlijk verlegen en onzekere puber eind jaren zeventig en begin jaren tachtig. Daarna een inhaalslag gemaakt via machismo tot de charmeur die hij nu in zichzelf koestert. What's next?

Bryan kan zich helemaal verliezen in squash, ligfietsen, koken, lezen, Ajax, zijn 1964 Volvo Amazon P122S en vrouwelijk schoon. Qua professie leeft hij zich uit in een mix van (mental) trainer/coach en proces verbeteraktiviteiten in software ontwikkelomgevingen.

Bryan is tevens oprichter van deze site, die zijn nieuwsgierigheid naar verdieping en ontdekking weerspiegelt. Hij refereert naar zichzelf als 'een jonge god', niet uit ijdelheid (wat zeker een karaktertrek is) maar meer omdat hij het in iedereen die hij tegenkomt herkent of probeert te herkennnen.

Bryan's e-mail
Coen Kuijpers

In 1966 in het Utrechtse geboren, getogen in Duitsland en Limburg - is er een verschil :) - waarna gestudeerd in Eindhoven. Na de studie een tijd lang in Duitsland en Belgie vertoefd, weer in Nederland gewerkt en nu sind 1,5 jaar weer in der Heimat tätig, maar wel – samen met partner – in Eindhoven woonachtig.

Breed interesse vlak, er is maar weinig dat me niet interesseerd, waardoor het moeilijk blijft me te concentreren op een ding. Hoofd-interesses: Film, vooral de europese produkties [Ozon, Almodavar, Greenway] en af en toe een Hollywood blockbuster. Koken, Indonesisch en eigen creaties. Reizen, Italie en Rusland.

Ik schrijf voor “Man-At-Work” omdat ik het leuk vind mijn ideeen met meer mensen te delen als die ik in het dagelijks leven al zie. Het zou daarom leuk zijn als erop een of andere manier een discussie ontstond, al dan niet, naar aanleiding van de artikels.

's e-mail
Karl van Tilburg
's e-mail
Marc Keijsers
's e-mail
Mart Bouter
Mart

Born in the summer of sixty nine. Opgegroeid in het groene hart, gestudeerd in Delft en Eindhoven, lang gestudeerd [bouwkunde/architectuur], studie liep over in een baan, die vervolgens naar Rotterdam verhuisde, dus ik ook, als ajaxied is dat niet de meest voor de hand liggende keuze.

Nog voor mijn baan teneinde was, is het plan Zuid-Afrika geboren. Dit is mijn sabbitical, ik voldoe aan een hoop randvoorwaarden, halverwege mijn leven, geen relatie en geen baan. Waarom Zuid-Afrika, wat ga je er doen en wat denk je te bereiken? Het varieert, ik heb geen sluitende volzin, die alles verklaart, dus dan maar wat flarden. Het is mooi land. De temperatuur is er doorgaans ok. Gastronomisch hoogtepunt de braai [BBQ]. Vage contacten vormen een mooi beginpunt. Ik ben nog nooit alleen op vacantie geweest. Hoop op nieuwe inzichten, met betrekking tot leven en toekomst. En uiteraard [i'm dutch] ik kan er met mijn eurootjes redelijk leven, hoewel ik er ook wel zal moeten gaan werken. Per februari 2004 ben ik weg. Voor hoelang? Ik weet het echt niet. Ik wou niet met de noorderzon vertrekken, dus post ik regelmatig mijn stukjes op het net.

Wat houd me bezig? Koken [italiaans], wijn [alleen zuidelijk halfrond], muziek [van trash tot jazz], hangen voor de tv [alles behalve testbeeld], internet [boeken wat waren dat ook al weer], interior design [van antiek tot zelfbouw], milieu [ik fiets], formule 1 [wanneer stopt Schumi?], 2003 is sportief gezien mijn hoogtepunt [de aanschaf van een paar Nikes, ongebruikt, maat 43].

Mart's e-mail
Ramon Doesborgh
's e-mail
Rob Mangnus

Uit '66, uit een groot katholiek Zeeuws-Vlaams boerengezin, studeerde in Twente en via wat omzwervingen nu honkvast, lijkt het, in de bruisende metropool Rotterdam. Hij valt o.a. in de categorieën lang, brildragend, rationeel sociaal en is in het bezit van een contrabas, twee katten en een gevoel voor humor. Hoewel wat verlegen (wie is dat eigenlijk niet) entertaint hij graag mensen (o.a. met muziek maken).

Rob speelt in diverse bands (zie vooral Pepinos) en houdt verder erg van fitnessen, films, Ajax, reizen, katten en uiteraard zijn petekind Elke.
Afknappers: arrogantie, oneerlijkheid, mensen die niet kunnen luisteren, gedoe met Sterrenbeelden (in dit laatste is hij een typische Stier), spelfouten
Opknappers: Enthousiasme, bevlogenheid, mooie ogen, mensen met een sociaal gevoel, muzikaliteit.

Rob schrijft voor Men at Work omdat hij dat leuk vindt, omdat hij Bryan een aardige vent vindt en omdat hij zo in ieder geval 1x in de maand naar de film moet.

's e-mail
Powered by Movable Type & hosted by Cornerhost