Deze site functioneert beter en ziet er radicaal anders en beter uit in een browser die web standaarden ondersteunt. Bij gebruik van een dergelijke browser is dit bericht niet zichtbaar. Deze site is evenwel toegankelijk voor iedere browser of Internet device. Mocht u geen dwingende reden hebben om uw huidige browser te blijven gebruiken, bijv. een geldende bedrijfsstandaard, dan wordt u uitgenodigd een moderne browser te installeren door deze link te volgen.

Men and Words : Links
Links - Overzicht
Humor
Resistance is Futile

Met het gegeven dat de meesten van ons altijd aangetrokken zullen blijven door (volle) ronde vormen, kunnen we ons dan ook maar het beste trainen in het genieten daarvan binnen de sociaal aanvaarbare grenzen.

Ik ben benieuwd naar de highest scores :-)

vrijdag, 2 september, 2005 door | Bryan :: [reakties (0)] :: [Humor]
Sex
God en Eros

De site over spiritualiteit en seksualiteit van David Deida. Hij is ook de schrijver van het boek "De kracht van echte mannen". Verlies je in de site en volg ook zeker de links over de workshops voor mannen, zowel op zijn site als bij trainers opgeleid door hem.

Als je uit de voeten kunt met zijn, voor mij, inspirerende taalgebruik zul je ook veel plezier beleven aan zijn (doe-)boeken. Een man met inzicht, ballen en gevoel. Zoals we dat allemaal (kunnen) zijn.

vrijdag, 11 februari, 2005 door | Bryan :: [reakties (0)] :: [Sex]
Idee
Brainwave

Ik was al even aan het denken of ik mijn briljante gaven ook op andere manieren kan aanwenden, anders dan mijn werk. Idea-a-day is een leuk startpunt. Reeds meer dan 1000 stuk voor stuk briljante ideeen, die wachten op uitvoering, compleet in de stijl van het internet, vrijelijk te gebruiken.

maandag, 27 oktober, 2003 door | Mart :: [reakties (0)] :: [Idee]
Humor
Een Goed Gesprek met een Vriend

Zelden het goede gesprek met deze goede vriend zo muzikaal en zo goed verwoord gezien en gehoord. En ja, ik hou enorm van veel van Country Muziek.

zaterdag, 25 oktober, 2003 door | Bryan :: [reakties (0)] :: [Humor]
Onderzoek
Mannenwordenerbetervan.nl

Tja, ik weet niet wat ik van dit initiatief moet denken. Of althans de uitvoering daarvan. De uitvoering doet het hart niet sneller kloppen, maar het is dan ook erg makkelijk om kritiek te leveren. Mannenwordenerbetervan.nl is volgens mij een oprechte poging om rolpatronen te doorbreken. En dat zal zeker nog nodig zijn. Maar of vrouwen hierdoor meer vrouw worden en mannen meer man? Vorm zelf maar even een mening.....

dinsdag, 13 mei, 2003 door | Bryan :: [reakties (0)] :: [Onderzoek]
Onderzoek
Vaderschap.Org

Vaderschap.Org is een site voor en door vaders. Een initiatief opgestart door een vader en dus geen bedachte concepten maar gewoon vaders met vragen en vaak ook antwoorden. Compleet met inter-aktief forum. Let wel, het is geen anti-moeder site. Gewoon het besef dat vaders dingen anders doen en ervaren dan moeders. Een bezoekje meer dan waard, ook als niet-vader.

zondag, 4 mei, 2003 door | Bryan :: [reakties (0)] :: [Onderzoek]
Sex
Eric Raymond

Als je je ook maar een klein beetje verdiept heb in de Open Source ontwikkelingen, dan zal die naam je niet onbekend voorkomen. Het is inderdaad de, binnen software kringen, de nu al legendarische schrijver van The Bazaar and the Cathedral.

Wat veel minder mensen weten over deze man, met een heel eigen mening, is dat hij ook interessante stukken schrijft in zijn eigen Weblog: Armed and Dangerous. Ook nu weer over Software. Maar interessanter dan dat, is dat hij ook interessant kan schrijven over 'alles' dat met Sex te maken heeft.

Dat hij ook nog een voorliefde voor wapens heeft moeten we maar even aan zijn Amerikaanse achtergrond wijten. Het is gewoon een uiting van zijn streven naar ultieme vrijheid. Voor allen.

maandag, 19 augustus, 2002 door | Bryan :: [reakties (0)] :: [Sex]
Relaties
Dating

Nu weet ik wel dat niemand van jullie ooit een datingsite bezoekt op het internet, laat staan een porno site, dus je kunt nu terug-klikken. Toe maar, ik wacht wel even tot je inderdaad weggeklikt bent.

OK, voor de rest die hier nog wel is - oh hi, weet je zeker dat we elkaar nog niet eerder ontmoet hebben? - volgt nu een link naar een dating-site waar ik zelfs nog wel geld voor over zou hebben. Ik heb het over OneHello.nl. Wat maakt deze site nou anders dan al die anderen die ik ook niet heb bezocht? De sfeer. Het ademt een ontspannen, veilige, leuke, ongedwongen sfeer uit. En blijkbaar geldt dat voor vrouwen ook, want ik werd er in korte tijd door twee vriendinnen opgewezen dat ze veel plezier beleefden aan deze site.

Site opgezocht, profiel ingevuld - de vragen zijn op zich niet origineel, de antwoordmogelijkheden wel - en wat extra informatie toegevoegd. En dan kan het grote spel beginnen. En zo lang als je het als een spel benadert, kun je er veel plezier aan beleven. Het is overigens een spel waarin je je kunt leren bekwamen maar daar moet je me off-line (e-mail) maar eens over benaderen.

Je wordt eerst twee weken proeflid, wat je dan nog niets kost, om uit te vinden of het ook iets voor jou is. Voor de techno-buffs, ja die twee weken-limit is op meerdere manieren te omzeilen, maar waarom zou je je van een mooie service beroven door er niet voor te betalen?

Hoedanook, laat me maar even weten dat je inderdaad niet bent wezen kijken en hoe de service jou beviel.

maandag, 19 augustus, 2002 door | Bryan :: [reakties (6)] :: [Relaties]
Onderzoek
Authenticiteit

De website van Randy Marques is er eentje met vele verborgen schatten. Neem gerust de tijd om ook door de secties heen te gaan waar niet direkt je interesse naar uitgaat. Ik ken Randy ook persoonlijk en kan hem niet anders dan als authentiek beschrijven. Geen poseren, geen would-be, niks geen aanpassen-aan, maar gewoon zijn waarheid, zijn zijn. Take it or Leave it.

woensdag, 12 juni, 2002 door | Bryan :: [reakties (0)] :: [Onderzoek]
Humor
The Spark

Een heerlijk satirische site. Nu zijn er talloze van dit soort sites, maar wat deze zo bijzonder maakt is de uitgebreide set van tests. Een greep uit het aanbod: The Lazy test, The Gay test, The Bastard test, The Bitch Test, The Sex test. Het drijft allemaal natuurlijk op stereotypen en de herkenning. Gewoon even doen. Je vindt de resultaten van mijn tests gewoon onder mijn naam. Nothing to hide here or there.

dinsdag, 4 juni, 2002 door | Bryan :: [reakties (0)] :: [Humor]
Algemeen
Real Joe

Ook in het Engelstalige gebied zijn er natuurlijk mannen die aan het onderzoeken zijn wat het in de huidige tijd betekent of kan betekenen om man te zijn. Real Joe combineert dat met humor en een heerlijke openheid. Dit is natuurlijk allemaal gekleurd door het Amerikaanse cultuurgoed maar ook voor ons levert dat nog waardevolle en leuke inzichten. Lees ook de essays!

zondag, 26 mei, 2002 door | Bryan :: [reakties (0)] :: [Algemeen]
Algemeen
Inwijdings-rituelen

Eindelijk een site met voor mannen interessante inwijdingsrituelen. Eerste baardgroei, ontmaagding, het huis uit, trouwen, afscheid, dood het staat er allemaal en van over heel de wereld.

woensdag, 15 mei, 2002 door | Bryan :: [reakties (0)] :: [Algemeen]
Sex
Sex Law World Wide

De wetgeving m.b.t. tot sex en sexueel gedrag in landen over de wereld. Heel interessant om op deze manier eens over de grens te kijken. Of met andere woorden: 'Nederland is zo slecht nog niet'.

woensdag, 15 mei, 2002 door | Mart :: [reakties (0)] :: [Sex]
Algemeen
Fake or Foto

FakeorFoto. Vaak zien we wat we willen zien. Hier een test om te kijken of je 'echt' van 'gemaakt' kunt onderscheiden. Altijd handig als skill. Bijvoorbeeld in de sauna. Zelf haalde ik een score van 9 uit tien.

woensdag, 15 mei, 2002 door | Bryan :: [reakties (0)] :: [Algemeen]
Powered by Movable Type & hosted by Cornerhost