Comments: Dating

Hi Bryan,

*grin* Lees dit artikel nu pas. Nou, ik heb me aangemeld. Zodra ik hier wat... Ervaring heb opgedaan, zal ik je laten weten hoe ik het ervaren heb. If you are still interested anyway... ;)

Liefs,
Caroline

Posted by Caroline at oktober 23, 2003 12:21 pm

Hi Caroline,

Leuk, de eerste on-site response van iemand die de OneHello site bezoekt. Ik ben er zelf al geruime tijd niet meer geweest na er een heel leuke tijd te hebben gehad.

Happy Treasure Hunting en mooie Ontdekkingstochten toegewenst :-)

p.s. Off-site, off-line zijn er echter al meer die je voor zijn gegaan.....

Posted by Bryan at oktober 25, 2003 05:07 am

Hallo Bryan,

Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over OneHello. Ik wens je namens het hele team veel versierplezier op de site.

Shirley Felix
Operations manager OneHello.nl

Posted by Shirley at november 8, 2003 09:46 am

Onehello ziet er inderdaad mooi uit, mooi vormgegeven, relaxte sfeer. Heb mij ook 2 weken proef ingeschreven, maar 1 reactie gehad. Ook al kom ik met mijn bijzonder mooie kop ;-) erop, het lukt me altijd voor geen méter op die datingsites. Ik zal vast wel een bad technique hebben of wellicht iets te eerlijk zijn. Ja, als je gaat vertellen in je profiel dat je poly bent moet je misschien niet gek staan te kijken... Suggesties Bryan???

Posted by Mike at januari 1, 2004 04:15 am

Hi Mike,

Nu dan eindelijk de tijd om te reageren, Mike. Mike? Mike? Ben je er nog? Ok.

Er zijn een paar dingen die ik hierop zou kunnen zeggen, antwoorden, tippen, enz. Ik weet niet of ik het allemaal netjes op een rijtje krijg maar reis even met me mee.

1) Twee weken is een korte tijd om een overweldigende response te verwachten.

2) Hangt samen met 1): openlijk je poly-zijn/keuze leven is nog altijd een minderheidskeuze. En als het Net al een afspiegeling is van het off-line leven, betekent dat dus ook dat er minder poly-gelijkgestemden te vinden zijn dan de mono-trackers.

Of misschien anders gezegd, OneHello heeft geen specifieke doelgroepen in gedachten.

I.p.v. 'poly' hanteert OneHello de term 'een vrije relatie met ruimte voor anderen'. Deze, volgens mij elegante, term laat heel veel ruimte voor interpretatie en discussie. En volgens mij is dat goed. Discussie is goed.

En aan de andere kant werkt dit filterend genoeg. En dat is ook wat je wil, toch?

3) Hangt misschien ook samen met 1). Als het gaat om daten, ben ik van mening, dat mannen en vrouwen verschillende rollen hebben en spelen. En daar is niets mis mee.

Om iets te laten gebeuren zal je als man meer initiatief moeten tonen dan als vrouw. In het hele spel maken wij mannen nu eenmaal meer meters. En als je daarvan leert genieten is het nog heerlijk ook om die extra meters te maken.

En dat staat echt los van een mooie kop of niet. En nee, ik zeg niet dat je dit mogelijk niet hebt gedaan. Maar achterover leunen is vaak niet de te volgen route. En nee,....(vul zelf maar in).

4) Mailen gaat mij vaak te traag. Daarom geef ik de voorkeur aan chatten. Wederom aktief aan de slag. Een chat zegt me zoveel meer dan een mail waar de ander dagen op heeft kunnen broeden.

5) En dan heb ik het nog niet eens gehad over de inhoud van een/je/mijn profiel. Zoveel variabelen, zoveel dingen uit te proberen, zoveel regels om je aan te houden en regels om te overtreden.

Kun je hier iets mee?

Posted by Bryan at februari 2, 2004 02:04 pm

Niet écht Bryan :-(
Ik heb nog nooit geschreven dat ik poly ben of daar naar op zoek ben.
Een chat verzoek sturen... ja, maar waar moet je het over hebben allemaal denk ik dan vaak. Ik weet het, komt vanzelf...
Het is daarnaast ook meestal zo dat de beschrijving die men van zichzelf geeft mij niet zo aanspreekt. Maar ga proberen er iets aan te verbeteren. Ik heb er nu nog geen plezier in, maar dat ga jij me zeker leren he?! :-)
Jij zal het me wel onderwijzen Don Juan ;-)

Posted by Rick at februari 8, 2004 09:45 pm